Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Booking plugin WordPress

Een WordPress website met Booking plugin

Booking Plugin

Booking Plugin

WordPress is een geweldig platform als u producten of diensten wilt verkopen. Maar als u een bedrijf heeft en als het boeken van afspraken of reserveringen essentieel is voor uw bedrijfsresultaten, moet u meer gebruiken dan wat bij de WordPress-kern wordt geleverd. We hebben het hier over Booking plugin WordPress.

Belang van Booking plugin WordPress

Er zijn enkele redenen waarom een Booking plugin een van uw meest waardevolle activa zal zijn:


➤ Verbeter de gebruikerservaring van uw website. Terwijl sommige mensen graag met een echte persoon praten via de telefoon of chat, willen velen gewoon een afspraak maken of bestellingen doen zonder met iemand te praten. Met dit type plugins kunnen uw bezoekers een afspraak maken of bestellen via uw website zonder kostbare tijd te verspillen.

➤ Met het contact formulier kunt u uw zakelijke mailbox isoleren van spam zonder een handig kanaal voor communicatie met klanten op te offeren. Formulierbeveiliging tegen spambots is gebaseerd op captcha, een korte geautomatiseerde test die moet worden doorlopen voordat een bericht wordt verzonden.

➤ Als u verwacht dat gebruikers afspraken boeken of hun reserveringen maken, wordt het voor u als bedrijfseigenaar gemakkelijker. Nooit meer heen en weer e-mailuitwisselingen of ongepaste telefoontjes. De Booking plugin neemt het hele proces over en u kunt zich concentreren op de belangrijkere dingen.

➤ Verschillende van de Booking plugin WordPress kunnen worden geïntegreerd met uw Google-agenda.

➤ Veel van de Booking plugin WordPress worden geleverd met volledig geïntegreerde betalingsfuncties.

Belang van Booking plugin WordPress

Heeft mijn website een Booking plugin WordPress nodig?

Een Booking plugin toevoegen

Voordat je een Booking plugin toevoegt, activeert en configureert, is het belangrijk om jezelf eerst af te vragen of je er echt een nodig hebt:


➤ Als uw praktijk in vergadervensters plaatsvindt (u bent bijvoorbeeld arts, tandarts, therapeut, yoga coach, schoonheidsspecialist etc.), laat uw patiënten dan een afspraak maken via internet. Dit bespaart u en uw medewerkers veel tijd.

➤ Als u mensen helpt bij het boeken van reizen, kan de Booking plugin voor reisbureaus uw bezoekers helpen bij het boeken van reisplannen.

➤ Met de plugin voor het boeken van accommodatie kunt u kamers boeken voor een bezoek.

➤ Misschien wil je mensen helpen een auto te huren, de plug-in voor het boeken van autoverhuur werkt prima op je WordPress-site.

➤ Als uw bedrijf mensen toestaat om elke vorm van verhuur te doen, zal een generieke Booking WordPress het hele werk gemakkelijker maken.

Dit zijn slechts enkele situaties waarin een boekingsplugin van pas kan komen. Als u uw bezoekers waardeert door ze zelf een afspraak te laten maken of een soort boeking te laten maken, dan is dit het overwegen waard.

Waar moet je opletten bij een Booking plugin WordPress?

Enkele van de functies die ik het meest nuttig vind in mijn onderzoek zijn:


➤ Aanpasbare kalender die overal op uw site kan worden geplaatst.

➤ Mobielvriendelijke interfaces waarmee gebruikers afspraken kunnen maken op kleine apparaten.

➤ Mogelijkheden voor het accepteren van betalingen voor vergaderingen.

➤ Ondersteuning voor meerdere "agendas" of "serviceproviders". Hier heeft elk van uw medewerkers zijn eigen profiel en agenda, bijvoorbeeld personal trainers of meerdere artsen in één praktijk.

➤ Velden waar klanten hun online reserveringen kunnen bekijken en bewerken.

➤ Een boekingsbeheermodule met filter- en zoekopties op de backend van uw WordPress-site.

➤ Functies om uw planning aan te passen, zoals het verwijderen van vakanties en het instellen van vrije tijd tussen afspraken.

➤ Bevestigingen en e-mailherinneringen voor zowel medewerkers als gebruikers.

➤ Aanpasbare velden en vervolgkeuzemenu's wanneer u een breed scala aan diensten of unieke aanbiedingen aanbiedt.

➤ En dit zijn slechts enkele van de basisfuncties die u van uw Booking plugin verwachten.

Webdesign Brabant Art zal u helpen bij het installeren en configureren van de Booking plugin WordPress of “WooCommerce Booking” volgens de vereisten van uw bedrijf.

Waar moet je op letten bij een Booking plugin WordPress?