Webdesign Brabant Art Webdesign
Brabant
Art

Portfolio op website laten maken

Portfolio op website laten maken?

Bent u artiest en wilt u een online portfolio maken? Als u uw werk op een professionele manier wilt promoten, laat dan uw Portfolio website maken. Voor slechts € 350,- creër ik voor u een portfolio website op basis van het zeer populaire WordPress CMS. Als u besluit om uw portfolio met een WordPress website te laten bouwen, krijgt u veel mogelijkheden met specifieke WordPress plug-ins en WordPress thema's voor uw portfolio. Of u fotograaf, ontwerper of kunstschilder bent – de grote keuze aan designs zorgt dat uw werk altijd perfect uitkomst.

Een artistieke portfolio website laten maken? Kies de professionele route

Misschien overweegt u om zelf aan de slag te gaan op een “gratis” portfoliosite. U kunt natuurlijk zo een portfolio website laten maken, maar in de praktijk blijken de mogelijkheden van deze sites helaas vaak beperkt. Als u een aantrekkelijke layout of extra functies voor uw online portfolio wilt, dan betaalt u al snel een aardig bedragje per maand. U kunt geen eigen domeinnaam kiezen, u kunt maar een beperkt aantal werken tonen, én u krijgt vervelende reclame op uw portfolio website.

Bespaar uzelf een hoop tijdrovend gepruts en ellende. Besteed het werk uit aan een professional en laat mij uw portfolio website maken. Ik voer met u een vrijblijvend gesprek over uw wensen, op basis waarvan we een origineel portfolio maken in website vorm met hoge functionaliteit en een bij uw werk passende esthetiek. U betaalt één vaste prijs, en ik bied uitstekende service en support achteraf.

WEBSITE-FOLDER laten maken?

Een website-folder is een type internetwebsite die verschilt van zowel de zakelijke website als de online winkel. De website-folder richt zich op lijsten en een gedetailleerde beschrijving van de goederen of diensten, evenals de contactgegevens van de leverancier bij wie dit product kan worden gekocht.

Verschil met de online winkel

De online winkel is ontworpen om de kans te vergroten dat je een aankoop direct op de website doet. Dit vereist ten eerste een stabiel bestel- en betalingssysteem en ten tweede een aantal marketingtools: pop-upvensters, een kabinet met een geschiedenis van orders, een module voor een promotiecode voor een korting, enzovoort.

De website-folder is nodig om een potentiële klant te helpen de functies van producten of diensten te begrijpen en een commercieel aanbod te krijgen om vervolgens een keuze te kunnen maken. Daarom ligt de nadruk in de website-folder op de beschrijving en foto's van producten en productgroepen.

Wanneer u een WEBSITE-FOLDER nodig heeft

➤ Een website-folder is nodig als een bedrijf wil adverteren voor zijn producten of diensten en waar rechtstreekse verkoop via de website niet nodig of zelfs onmogelijk is.

➤ Een bedrijf produceert bijvoorbeeld stukgoederen waarvan de prijs afzonderlijk wordt bepaald, of het bedrijf houdt zich bezig met groothandelsleveringen waarbij de prijs afhangt van de grootte van de partij.

➤ Het is ook handig om de catalogus te gebruiken wanneer de prijs van goederen gekoppeld is aan een bepaalde valuta.

➤ Meestal wordt de ontwikkeling van de website-folder besteld door bedrijven waar een specifiek assortiment wordt vervaardigd, of door groothandelaren.

➤ Dit zijn overigens niet de enige soorten bedrijven die geschikt zijn voor de website-folder. Onder kleine bedrijven en dienstverlenende bedrijven zijn er veel die geen winkelwagenpagina op de website nodig hebben, maar eerder foto's en beschrijvingen.

➤ Een dergelijke website zou bijvoorbeeld in een atelier kunnen zijn voor het afstemmen van kleding, een kinderontwikkelingsschool, een werkplaats voor slijpgereedschappen en vele andere bedrijven.

De voordelen van de WEBSITE-FOLDER

Website-folder is een geweldige zakelijke tool. Het is geschikt voor het vormen van het imago van bedrijven en marketingdoelen op lange termijn.

Beheer van de WEBSITE-FOLDER

Van groot belang voor de website-folder is de zogeheten "adminpanel" - de binnenkant van de website waar u producten, productcategorieën en groepen, foto's en beschrijvingen kunt toevoegen of verwijderen.

Ik maak het beheerdersgedeelte van de website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, zodat de training van werknemers om met de website te werken niet veel tijd in beslag neemt en het aantal fouten in het werk minimaal is.