Webdesign Brabant Art Webdesign
Brabant
Art

Webdiensten

LANDINGSPAGINA

Een landingspagina is een type pagina die bestaat uit slechts één pagina die speciaal is ontworpen om één product of service te promoten.

ZAKELIJKE WEBSITE

Als u uw bedrijf op een eenvoudige en snelle manier wilt laten groeien, kunt u nadenken over het maken van een zakelijke website. Gewoonlijk bestaat een zakelijke website uit 4-5 pagina's. Op deze website is...

WOOCOMmERSE WEBSHOP

WooCommerce webshop laten maken van basis webshop tot geavanceerde webshops. Webshops zijn booming! U loopt als verkoper achter wanneer je niet online verkoopt.

MAGENTO WEBWINKEL

E-commerse platform:
MAGENTO 2 CE (nieuwste stal ).

PORTFOLIO OP EEN WEBSITE

Bent u artiest en wilt u een online portfolio maken? Als u uw werk op een professionele manier wilt promoten, laat dan uw portfolio website maken.

BLOG

Mensen en bedrijven gebruiken blogs om verschillende redenen. Misschien heb u een passie voor honden en wil u deze passie delen met een groot publiek. Of u onderzoekt de gevolgen van slaapgebrek en wilt uw resultaten vastleggen.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Ik maak websites geschikt voor alle devices. Adaptief webontwerp is het ontwerp van pagina's op internet waarmee u de juiste weergave van een webresource kunt krijgen op alle...

WEBSITE ONDERSTEUINING

Ik kan u helpen met de ondersteuning van uw website. Webdesign Brabant Art uit Udenhout voert een reeks activiteiten uit die gericht zijn op het waarborgen van de stabiele werking van een web resource...

SSL-CERTIFICAAT

De installatie van het SSl certificaat op jouw website. Het werk wat ik als webdeveloper heb om vanaf de aanvraag van jouw SSL certificaat tot het testen op correcte werking op alle pagina’s.

WEBDESIGN | GRAFISCH WEBONTWERP

Ik maak de productie van logo's, banners voor websites en banners voor facebookpagina's. In mijn portfolio zie u ook geanimeerde vormen van grafisch ontwerp.

Zoekmachineoptimalisatie SEO

Ik begrijp heel goed hoe belangrijk het voor bedrijven is om meer klanten uit een website te halen. De meeste mensen beginnen namelijk hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf online, en u wilt natuurlijk dat uw bedrijf als eerste de aandacht trekt in de zoekresultaten.