Webdesign Brabant Art Webdesign
Brabant
Art

Blog laten maken met WordPress

Hoe kan ik BLOG voor u ontwikkelen?

Ja, natuurlijk, met WordPress CMS...

Het WordPress CMS is oorspronkelijk ontworpen als SMC voor bloggen. Sindsdien is WordPress uitgegroeid tot een groot platform voor de website-industrie. Maar er is nog steeds geen betere CMS dan WordPress om uw blog te starten.

Wat is een BLOG?

➤ Een blog is een informatieve website, website met artikelen of online dagboek waarin de meest recente berichten boven aan de pagina worden weergegeven.

➤ Een blog moet ook regelmatig worden bijgewerkt, bijvoorbeeld met afbeeldingen of multimedia en wordt beheerd door een persoon of een kleine groep mensen.

➤ De adviezen en gedachten op een blog hebben meestal betrekking op een of meer verwante onderwerpen.

➤ Een blog kan een afzonderlijke website zijn of een extra functie van een website. Lees hier hoe u uw blog op internet kunt beveiligen

Waarom heeft u een BLOG nodig?

Mensen en bedrijven gebruiken blogs om verschillende redenen.

➤ Misschien heeft u een passie voor honden en wil u deze passie delen met een groot publiek. Of u onderzoekt de gevolgen van slaapgebrek en wilt uw resultaten vastleggen.

➤ Misschien heeft u een eigen bedrijf en wilt u helpen uw product beter te verkopen, een breder publiek te bereiken en informatie over uw product te verspreiden.

Waarom maken mensen
BLOG?

➤ Mensen schrijven persoonlijke blogs om hun interesse te tonen of iets op internet te delen.

➤ Bedrijven gebruiken blogs om ervoor te zorgen dat hun klanten up-to-date en goed geïnformeerd zijn.

➤ Hoe meer mensen uw website bezoeken, hoe beter uw naamsbekendheid en uw vertrouwen.

➤ Interactie is een ander deel van het groeiende succes van blogs. Tenslotte, als mensen kunnen communiceren met uw bedrijf en merk is dit zeker positief.

➤ Bovendien gaan veel mensen bloggen met het doel om geld te verdienen. U kunt uw gedachten en gevoelens over het onderwerp op het internet uiten en tegelijkertijd geld verdienen. Geweldig, toch?

Verdienen bloggers geld op hun blogs?

Zoals hierboven al vermeld - ja!

Laten we enkele voorbeelden bekijken.

Volgens Forbes verdienen een tiental van de beste blogwebsites tussen $ 175.000 en $ 14.000.000 per maand. Dit is veel geld!

Dit zijn natuurlijk gevestigde blogs met vele jaren ervaring en een groot aantal werknemers.

Dus, als u begint met een kleine blog zult u waarschijnlijk niet zoveel geld verdienen, maar u kunt nog steeds leven van het geld dat u blog ontvangt.

Waarom heeft u een blog op een zakelijke website nodig?

SEO-promotie

Onderwerp artikelen met de juiste sleutel helpen zoeken website in de zoekresultaten en daarmee potentiële klanten aantrekken.


Vertrouwensfactor

De aanwezigheid van thematische artikelen op de website met de mogelijkheid om opmerkingen te maken, stelt u in staat om vertrouwelijke communicatie met de doelgroep te bereiken.


Feedback

Een blog stelt potentiële klanten niet alleen in staat om opmerkingen te schrijven maar ook om vragen te stellen. Hierdoor is het mogelijk om uw doelgroep beter te begrijpen en snel feedback te geven, bezwaren te maken en vragen van zorg te beantwoorden.