Webdesign Brabant Art Webdesign
Brabant
Art

Belarti

Categorie: zakelijke website

Opdracht van Belarti bedrijf

Een onderscheidend kenmerk van deze website is dat de website is ontwikkeld in een schone code met technologieën HTML5, CSS3, JavaScript, jQery, PHP. Geen WordPress, geen ander CMS.

Toegankelijkheid is een van de belangrijkste principes van deze site. Flexibele schaalbaarheid voor alle soorten apparaten: laptops, tablets, smartphones omvat niet alleen de optimale verandering van verhoudingen, maar houdt ook rekening met de eigenaardigheden van verschillende modellen voor interfacebeheer.

Naast navigatie-elementen zijn er verschillende sliders op de homepagina van de website. Ze trekken de aandacht, creëren de gewenste sfeer, vertellen over producten en materialen. De productie van Belarti is gespecialiseerd in de vervaardiging van tafels van natuursteen en keramiek.

De vraag van de klant was om een website te ontwikkelen met een krachtig en tegelijkertijd lichtgewicht code, een site die in de toekomst gemakkelijk kan worden uitbreiden en ontwikkelen. De inhoud van de site moet het brede bereik van de productie van het bedrijf laten zien.

Website laten bouwen bij Webdesign Brabant Art