Webdesign Brabant Art Webdesign
Brabant
Art
Weblog

SCHONE CODE

Intelligent werk van hoge kwaliteit bevestigd door Google

SCHONE CODE

Een exclusieve website is in een code geschreven en deze code moet schoon zijn! Ik kan een exclusieve html website voor u schrijven in een schone code. Uw site presteert beter dan 95% van de concurrentie!

Snelheid van download

Sites die met een schone code zijn ontwikkeld, worden door de browser in minder dan 1 seconde (150-600 ms) geladen en verwerkt (HTML, CSS, JavaScirpt), wat sneller is dan 95% van de meeste sites op internet.

Uw site zal nooit “vertragen”! Lees meer over snelheid van download.

Responstijd van server

Een individuele aanpak van servers voor het programmeren met een schone code zorgt ervoor dat de reactietijd van de server op een verzoek van de browsers en zoekmachines bij de output minder dan 50 milliseconden bedraagt, wat duidelijk honderden keren sneller is dan de sites van de concurrenten.

Maat van de code HTML, CSS, JS, PHP

Ik schrijf in een schone code, wat betekent dat er geen inactieve code en onnodige programma-acties in staan. De grootte bestand van HTML-, CSS-, JS-, PHP-codes van mijn sites is honderden keren kleiner dan die van bestaande sites op internet.

Schone code

Het lage laden op het server- en browser

Vanwege de schone code en compacte maat van de code worden programmatische acties aan de serverkant verminderd tijdens het vormen van de pagina en aan de kant van de browser die de paginacode laadt en verwerkt (HTML, CSS, JS).

Meer veiligheid

Bij het schrijven van een website met de schone code, gebruik ik geen CMS, Framework, kant-en-klare databases (MySQL), die massaal gratis worden gedistribueerd met open source-code met gaten voor het hacken, controleren en overbrengen van informatie.

Promotie (goedkope SEO)

Google rangschikt sites met een schone code als de hoogste kwaliteitsscore van 100 punten, kwaliteitscode en perfecte technische prestaties. Dienovereenkomstig is promotie in Google in de TOP tot 50-70% goedkoper en sneller!

DOS- en DDOSS-aanvallen zijn niet eng

Dankzij de schone code kunnen mijn sites 500-700 gebruikers tijdseenheden aan. Dit is 300-700 keer meer dan sites die op SMC zijn gemaakt. Hierdoor is het project ongelooflijk goed bestand tegen grote aanvallen en bezoeken.

Onderhoudskosten en aanvullingen

Een schone code is niet alleen gemakkelijk te lezen voor hardware, maar ook voor de ogen van de programmeur. Dit kan omdat ze honderden keren minder tijd besteden aan het bestuderen van de code en zijn wijzigingen daardoor veel goedkoper en sneller.

Geen beperkingen in functionaliteit

Er zijn geen onmogelijke taken. Met al uw wensen wordt rekening gehouden en deze wensen worden geïmplementeerd, wat in CMS en Framework niet mogelijk is. Met een schone code uw maatwerk website wordt meer uniek in zijn soort!

Voordelen van SCHONE CODE bij WEBSITE ONTWIKKELING

HTML code

"SCHONE CODE" is zeker een leuke uitdrukking! Wat het is en wat de significante voordelen zijn van schone code bij het programmeren - u zult het nu ontdekken. Eerst moet u eerst dieper gaan en vertrouwd raken met de informatie over het maken van WEB-applicaties (websites) en op welke manieren u deze kunt maken.

WEB-applicaties (site) is een combinatie van bestanden met daarin programmacode (scripts). U kunt op verschillende manieren bestanden maken:

 • ➤ kopieer de code van internet en voeg deze gedeeltelijk toe;
 • ➤ individueel schrijven (schone code);
 • ➤ download en installeer CMS-systeem, Framework (content managementsysteem).

Elk van de manieren om sites te maken is niet compleet zonder de deelname van gestandaardiseerde programmeertalen:

 • ➤ HTML is een HyperText Markup Taal voor documenten op het World Wide Web (internet). HTML wordt geïnterpreteerd door browsers. HTML-ontwikkelaar is WHATWG (Web Hypertext Application Technology Working Group). De WHATWG ontwikkelt deze technologieën en ontwikkelt de W3C HTML-standaarden;
 • ➤ CSS is een Cascading Style Sheets om een webdocument uiterlijk te geven. Bijvoorbeeld: tekstkleur, lettergrootte, achtergronden, animaties, evenementen en meer. CSS-standaard https://www.w3.org/Style/CSS/;
 • ➤ JS (JavaScript) is een geïnterpreteerde WEB-scripttaal en wordt uitgevoerd in de browser;
 • ➤ PHP is een geïnterpreteerde programmeertaal en draait op de server. Een van de meest toonaangevende talen ter wereld. Wordt gebruikt voor serverprogrammering. Ondersteund door bijna alle hostingproviders.

Het schrijfproces van SCHONE CODE

Een schone code schrijven is een creatieve bezigheid en een vaardigheid. In het spelling van WEB- producten wordt er geen code van CMS-systemen, Framework gebruikt. Ook wordt er geen code van dubieuze kwaliteit gebruikt ergens afkomstig van het open internet.

Ik schrijf de code afzonderlijk en denk zorgvuldig na over elk detail. Soms duurt zoiets uren, dagen en maanden om het algoritme, de projectarchitectuur en de database te compileren.

HTML website

Voordeel van een SCHONE CODE IN HTML, CSS, JAVASCRIPT en PHP

 • ➤ Het WEB-product wordt direct in de browser geladen en laadt de server niet.
 • ➤ Het wordt vele malen sneller en gemakkelijker geïndexeerd en loopt voorop in de eerste posities van zoekmachines.
 • ➤ De grootte van de programmacode is duizenden keren kleiner, wat gemakkelijk te lezen en aan te passen is.
 • ➤ Er zijn geen fouten in de programmacode.
 • ➤ Verhoogde veiligheid door individuele aanpak en het ontbreken van een code van twijfelachtige kwaliteit.
 • ➤ Volledige documentatie van de architectuur en verslagen van alle wijzigingen.
 • ➤ Gegarandeerde ondersteuning in de nieuwste versies van HTML, CSS, JS en PHP.

Hoe wordt de kwaliteit van de ontwikkelde website gecontroleerd?

Een exclusieve website met een schone code zou een perfecte technologie moeten hebben.

Kenmerken

 • ➤ Ideale server reactietijd van minder dan 50 ms.
 • ➤ Ideale snelheid van laden en verwerken van de sitecode (minder dan of gelijk aan 1 sec.)
 • ➤ 0 fouten in de code.
 • ➤ De grootte van de code (HTML, CSS, JavaScript) van een complexe sitepagina mag niet meer zijn dan 50 KB en een eenvoudige site 5 KB.
 • ➤ Makkelijk te lezen en een begrijpelijke schone code (HTML, CSS, JavaScript, PHP)

Het controleren van een website op kwaliteit is vrij eenvoudig.

U hoeft alleen het adres van de website in te voeren en de testresultaten te vergelijken met de criteria voor ideale kenmerken.


Ik help u om uw doel en droom te realiseren door voor uw een exclusieve WEB-product te ontwikkelen, in het bijzonder als: een single-page of multi-page site.


Het product dat ik voor u heb ontwikkeld is verder niet meer voor andere te koop! Met andere woorden: Uw site is uniek in zijn soort!


Autor:
Liudmyla Webdesign