Webdesign Brabant Art Webdesign
Brabant
Art

Landingspagina laten maken

Wat is een LANDINGSPAGINA?

Een landingspagina is een type pagina die bestaat uit slechts één pagina die speciaal is ontworpen om één product of service te promoten.

De belangrijkste taak van de landingspagina is om klanten (abonnees of kopers) te verzamelen die geïnteresseerd zijn in de aanschaf van dit product.

Een landingspagina is noodzakelijk en heeft als doel om bezoekers aan te moedigen om actie te ondernemen. Deze actie kan bijvoorbeeld een oproep zijn of een bestelling plaatsen.

Een goed ontworpen landingspagina gaat erg lang mee, vooral als de informatie erop regelmatig wordt geactualiseerd. Stel dat u via de landingspagina een training aanbiedt die jaarlijks wordt herhaald. Bij een dergelijke pagina hoeft u alleen maar de datum van elke nieuwe training bij te (laten) werken.

Landingspagina laten maken bij WEBDESIGN BRABANT ART

Ik bied twee technieken aan om een landingspagina voor u te ontwikkelen:
- een landingspagina met WordPress laten maken of een landingspagina ontworpen met een code. Die wordt op maat speciaal voor uw landingspagina geschreven.

➤ Eerst overleg ik met de klant en breng wensen en behoeften in kaart.

➤ Vervolgens ontwikkelen wij een prototype van de landingspagina. In het prototype wordt rekening gehouden met de wensen en elementen die met de klant zijn overeengekomen.

➤ Heeft uw bedrijf kwaliteitscertificaten, onderscheidingen, belangrijke formulieren of videomateriaal, dan worden deze elementen aan de landingspagina toegevoegd.

➤ Op deze manier krijgt uw bedrijf een mooie en zakelijke lay-out in de vorm van een landingspagina.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een winstgevende landingspagina te maken? Klik dan op de link Website laten maken.

Kosten van landingspagina

De kosten voor het ontwikkelen van een landingspagina zijn afhankelijk van uw wensen. Zoals bij elk product dat wordt gemaakt wordt rekening gehouden met de wensen en eisen van de klant. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het werk en het aantal elementen dat moet worden toegevoegd aan deze landingspagina. Globale kosten van een landingspagin an afwijken van de basisprijs.
Ik bied u een goed product tegen een betaalbare prijs!

In welke gevallen is de LANDINGSPAGINA vereist?

➤ Als u in een kort tijdsbestek een platform voor de verkoop wilt creëren en nieuwe klanten wilt aantrekken.

➤ Als u een bepaald product wilt promoten en voor elke klant een exclusief aanbod wilt aanbieden.

➤ Als u nieuwe klanten wilt werven door contextuele advertenties op de landingspagina te plaatsen.