Webdesign Brabant Art Webdesign
Brabant
Art

Landingspagina laten maken

Landingspagina laten bouwen

Landingspagina WordPress

Een landingspagina, ook wel een 'landing page' of 'lead capture page' genoemd, is een site van één pagina die ideaal is om een duidelijk gedefinieerde boodschap aan uw publiek over te brengen.


Ik bied twee technieken aan om een landingspagina voor u te ontwikkelen:
- een landingspagina met WordPress laten maken of een landingspagina ontworpen met een code. Die code wordt op maat speciaal voor uw landingspagina geschreven.


Eerst overleg ik met de klant en breng wensen en behoeften in kaart.


Vervolgens ontwikkelen wij een prototype van de landingspagina. In het prototype wordt rekening gehouden met de wensen en elementen die met de klant zijn overeengekomen.


Op deze manier krijgt uw bedrijf een mooie en zakelijke lay-out in de vorm van een landingspagina.

Ik bied volgende structuur van landingspagina

Op het eerste scherm van een hoogwaardige landingspagina staat een aanbieding (voorstel), evenals een korte omschrijving van het probleem van de klant, die hij met behulp van uw product of dienst kan oplossen.

Op het eerste scherm worden verschillende extra elementen geplaatst: de naam van het bedrijf, het leadformulier en de “call to action”.

Een logo op een landingspagina is nodig als het logo bekend is en sterk geassocieerd wordt met het merk. Als uw bedrijf niet zo bekend is, kunt u zonder logo.

De meeste gebruikers hebben zeker wat tijd nodig om na te denken over hun aankoop, dus een kleine "Contact"-knop op het eerste scherm is nuttig.

Productafbeelding

Hier is het nodig om de gebruiker op een duidelijke en gedetailleerde manier te vertellen wat u aanbiedt. Veel mensen plaatsen een korte videoreview van het product, die er het meest complete beeld van geeft.

Op de landingspagina staat een verkoopvoorstel centraal. (Kwaliteit, Snelheid, Kosten).

U kunt de slider gebruiken om één product van verschillende kanten of in actie te laten zien.

Als er ruimte over is op het eerste scherm, dan kan hier een kleine lijst met voordelen worden geplaatst. Het is wenselijk dat de baten in cijfers worden uitgedrukt.

Scenario's tonen productgebruiksscenario's of communiceren wie baat zal hebben bij een product of dienst.

De prijs kan op het eerste scherm worden aangegeven. Maar als u meerdere artikelen aan biedt tegen verschillende prijzen, plaats dan de prijslijst in een apart blok.

Op de sticker kunt u informatie aangeven over een garantie, een korting, de mogelijkheid om goederen op krediet te kopen, gratis verzending of een cadeau.

De “call-to-action” moet meerdere keren worden herhaald op de landingspagina.

Plaats het aanvraagformulier op meerdere plaatsen: op het eerste scherm (zoals hierboven besproken), in het midden en aan het einde van de pagina.

De aanwezigheid van beoordelingen op de site is een van de meest beslissende factoren die van invloed zijn op de beslissing van een persoon om contact op te nemen met een bedrijf.

Als u certificaten, bedankbrieven, certificaten of iets dergelijks hebt, maak er dan screenshots van en plaats ze naast de recensies.

Uw telefoonnummer of e-mailadres moet altijd duidelijk zichtbaar zijn.

Landingspagina laten maken

Kosten van landingspagina

GESCHIKT VOOR ÉÉN PRODUCT OF SERVICE TE PROMOTEN

Met het CMS-systeem kunt u zelf de teksten en foto’s in uw website wijzigen

  • ➫ Nieuw design
  • ➫ Een fotoalbum/Video/Slider
  • ➫ CMS/Huisstijl
  • ➫ NL Handleiding in het CMS verwerkt
  • ➫ Responsive (mobiel) ontwerp
  • ➫ All in One SEO Pack module
  • ➫ Contactformulier
  • ➫ Sociaal Media integratie
  • ➫ Aanmelding Google
  • ➫ 1 maand gratis support

Een visitekaartje website op een turnkey
in WordPress laten maken

Eén pagina website

Door een visitekaartjessite te bestellen krijgt u een uniek webdesign, een handig beheerderspaneel en een interne SEO-optimalisatie. U krijgt een effectieve en eenvoudig te beheren site op WordPress voor slechts:

€198,-

.

Kosten voor de webontwikkeling: 350,-
(Gespreide betaling is mogelijk in twee termijnen )

Wat is een landingspagina?

1. Wanneer hebt u een landingspagina nodig?

Een landingspagina is een type pagina die bestaat uit slechts één pagina die speciaal is ontworpen om één product of service te promoten..

De belangrijkste taak van de landingspagina is om klanten (abonnees of kopers) te verzamelen die geïnteresseerd zijn in de aanschaf van dit product.

Een landingspagina is noodzakelijk en heeft als doel om bezoekers aan te moedigen om actie te ondernemen. Deze actie kan bijvoorbeeld een oproep zijn of een bestelling plaatsen.

Een goed ontworpen landingspagina gaat erg lang mee, vooral als de informatie erop regelmatig wordt geactualiseerd. Stel dat u via de landingspagina een training aanbiedt die jaarlijks wordt herhaald. Bij een dergelijke pagina hoeft u alleen maar de datum van elke nieuwe training bij te (laten) werken.

2. Kosten van landingspagina

De kosten voor het ontwikkelen van een landingspagina zijn afhankelijk van uw wensen. Zoals bij elk product dat wordt gemaakt wordt rekening gehouden met de wensen en eisen van de klant. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het werk en het aantal elementen dat moet worden toegevoegd aan deze landingspagina.
Ik bied u een goed product tegen een betaalbare prijs!

3. In welke gevallen is de landingspagina vereist?

- Als u in een kort tijdsbestek een platform voor de verkoop wilt creëren en nieuwe klanten wilt aantrekken.

- Als u een bepaald product wilt promoten en voor elke klant een exclusief aanbod wilt aanbieden.

- Als u nieuwe klanten wilt werven door contextuele advertenties op de landingspagina te plaatsen.

Wilt u een doelgerichte website? Kijk dan snel verder!

➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina