Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Landingspagina laten maken

Een landingspagina laten bouwen

Landingspagina WordPress

Een landingspagina, ook wel een 'landing page' of 'lead capture page' genoemd, is een site van één pagina die ideaal is om een duidelijk gedefinieerde boodschap aan uw publiek over te brengen.

Ik bied twee technieken aan om een landingspagina voor u te ontwikkelen:
- een landingspagina met WordPress laten maken of een landingspagina ontworpen met een code. Die code wordt op maat speciaal voor uw landingspagina geschreven.

Eerst overleg ik met de klant en breng wensen en behoeften in kaart.

Vervolgens ontwikkelen wij een prototype van de landingspagina. In het prototype wordt rekening gehouden met de wensen en elementen die met de klant zijn overeengekomen.

Op deze manier krijgt uw bedrijf een mooie en zakelijke lay-out in de vorm van een landingspagina.

Ik bied volgende structuur van landingspagina

Op het eerste scherm van een hoogwaardige landingspagina staat een aanbieding (voorstel), evenals een korte omschrijving van het probleem van de klant, die hij met behulp van uw product of dienst kan oplossen.

Op het eerste scherm worden verschillende extra elementen geplaatst: de naam van het bedrijf, het leadformulier en de “call to action”.

Een logo op een landingspagina is nodig als het logo bekend is en sterk geassocieerd wordt met het merk. Als uw bedrijf niet zo bekend is, kunt u zonder logo.

De meeste gebruikers hebben zeker wat tijd nodig om na te denken over hun aankoop, dus een kleine "Contact"-knop op het eerste scherm is nuttig.

Productafbeelding

Hier is het nodig om de gebruiker op een duidelijke en gedetailleerde manier te vertellen wat u aanbiedt. Veel mensen plaatsen een korte videoreview van het product, die er het meest complete beeld van geeft.

Op de landingspagina staat een verkoopvoorstel centraal. (Kwaliteit, Snelheid, Kosten).

U kunt de slider gebruiken om één product van verschillende kanten of in actie te laten zien.

Als er ruimte over is op het eerste scherm, dan kan hier een kleine lijst met voordelen worden geplaatst. Het is wenselijk dat de baten in cijfers worden uitgedrukt.

Scenario's tonen productgebruiksscenario's of communiceren wie baat zal hebben bij een product of dienst.

De prijs kan op het eerste scherm worden aangegeven. Maar als u meerdere artikelen aan biedt tegen verschillende prijzen, plaats dan de prijslijst in een apart blok.

Op de sticker kunt u informatie aangeven over een garantie, een korting, de mogelijkheid om goederen op krediet te kopen, gratis verzending of een cadeau.

De “call-to-action” moet meerdere keren worden herhaald op de landingspagina.

Plaats het aanvraagformulier op meerdere plaatsen: op het eerste scherm (zoals hierboven besproken), in het midden en aan het einde van de pagina.

De aanwezigheid van beoordelingen op de site is een van de meest beslissende factoren die van invloed zijn op de beslissing van een persoon om contact op te nemen met een bedrijf.

Als u certificaten, bedankbrieven, certificaten of iets dergelijks hebt, maak er dan screenshots van en plaats ze naast de recensies.

Uw telefoonnummer of e-mailadres moet altijd duidelijk zichtbaar zijn.

Landingspagina laten maken
CTA
Wilt u uw landingspagina binnenkort al online hebben? Dat kan. Benader ons direct en kies voor een gebruiksvriendelijke en betaalbare landingspagina.

Kosten van landingspagina

GESCHIKT VOOR ÉÉN PRODUCT OF SERVICE TE PROMOTEN

Met het CMS-systeem kunt u zelf de teksten en foto’s in uw website wijzigen

Een visitekaartje website op een turnkey
in WordPress laten maken

Eén pagina website

Door een visitekaartjessite te bestellen krijgt u een uniek webdesign, een handig beheerderspaneel en een interne SEO-optimalisatie. U krijgt een effectieve en eenvoudig te beheren site op WordPress voor slechts:

€198,-

.

Kosten voor de webontwikkeling: 380,-
(Gespreide betaling is mogelijk in twee termijnen )

Landingspagina template

Landingspagina template

Webdesign Brabant Art heeft voor u een gebruiksvriendelijke template van WordPress. Deze template – die zeer geschikt is voor uw landingspagina – kan relatief eenvoudig door u worden bijgehouden.

Templates van WordPress worden door bijvoorbeeld de zoekmachines Google en Bing goed gewaardeerd. De kans op een hoge score in deze zoekmachines is aanwezig. Al is zo’n hoge score afhankelijk van meerdere zaken. Kortom: Webdesign Brabant Art ontwikkelt, installeert en onderhoudt uw landingspagina template. Vraag naar de mogelijkheden.

Een landingspagina met SEO-plan

Landingspagina met SEO-plan

Ben ik vindbaar? Scoort mijn landingspagina hoog in de zoekmachines? Ofwel: kunnen mijn potentiële klanten mij wel vinden? Dit zijn wezenlijke vragen die elke ondernemer met een website zich weleens stelt. In deze tijd is uw omzet veelal afhankelijk van de positie van uw landingspagina in bijvoorbeeld Google of Bing.

Een SEO-plan is daarom onontbeerlijk. U kunt daar eigenlijk niet onder uit. Met dit SEO-plan zetten wij samen met u op papier wat uw wensen zijn, wat de kosten zijn en – ook belangrijk – welke gewenste score in de zoekmachines reëel is voor uw website.

Een hoge score in de zoekmachine gaat niet vanzelf en kost doorgaans tijd. Dus wacht niet te lang met de zoekmachineoptimalisatie van uw bedrijfswebsite of landingspagina. Begin er snel mee en zorg ervoor dat u vindbaar bent voor uw doelgroep. Het kan uw omzet zomaar doen stijgen! En dat is tenslotte wat elke ondernemer graag ziet.

SEO-teksten voor landingspagina

Landingspagina met SEO-plan

Wilt u hoog scoren in de zoekmachines? Dan is SEO belangrijk. Zo simpel is het. Echter, voor een landingspagina is SEO nóg belangrijker. Want een landingspagina schrijft u om meer aandacht te krijgen voor een specifiek product of dienst. En hoe gaat dat het best? Juist, door een goede SEO. Hierdoor vinden de zoekmachines uw website gemakkelijker op het internet en staat uw site hoger in bijvoorbeeld Google of Bing.

SEO-teksten laten schrijven voor landingspagina

Wilt u SEO-teksten laten schrijven voor een landingspagina? Benader Webdesign Brabant Art hiervoor. Wij hebben de juiste connecties met ervaren tekstschrijvers en SEO-specialisten. Voor u een ideale combinatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de teksten die moeten worden geschreven.

En de teksten worden ook nog eens zoekmachinevriendelijk (SEO) aangeleverd. Eén ding is zeer belangrijk: op welke zoekwoorden dient uw website gevonden te worden? Dat is voor ons noodzakelijk om te weten. Meld het ons en wij gaan direct voor u aan de slag.

Landingspagina met SEO-plan

SEO-teksten laten schrijven kosten

Het laten schrijven van reguliere websiteteksten kost gemiddeld € 100,- exclusief btw per 300 woorden. Voor een landingspagina is het aantal van 300 woorden doorgaans voldoende. Echter, wilt u SEO-teksten? Dan geldt een meerprijs van € 50,-. U hoeft verder niets te doen.

Nadat we van u alle relevante informatie hebben ontvangen, krijgt u van ons een gebruiksklaar Word-document toegestuurd. In overleg plaatsen we de teksten direct in uw CMS, op uw website dus. Maar let op: op uw website dient wel een SEO-plugin geïnstalleerd te zijn. Bent u daarmee niet bekend? Geen zorgen. We helpen u hiermee.

SEA voor landingspagina

Landingspagina met SEO-plan

Een landingspagina schrijven is meer dan het plaatsen van wat bedrijfsteksten op een website. De teksten voor een landingspagina dienen vooral kort en bondig te zijn. Binnen no time moet de lezer weten wat de boodschap is. Namelijk: wat is uw product of dienst en waarom moet de lezer het aanschaffen?

In het Engels hebben ze daar een mooie uitspraak voor: “What’s in it for the user?” Dat moet meteen duidelijk zijn. U hebt tenslotte maar één relatief korte pagina om te laten zien wat uw core business is.

SEA-campagne opzetten

Landingspagina met SEO-plan

Webdesign Brabant Art is een professional in een SEA-campagne opzetten voor een landingspagina. U dient een aantal zaken duidelijk op een rijtje te hebben. We noemen er een paar: wat is uw doelstelling (bijvoorbeeld meer leads genereren of meer websitebezoekers), wat is uw budget en welke zoekwoorden moeten worden gebruikt? Dit laatste is bijvoorbeeld belangrijk om te adverteren op een zoekwoord waar nog niet zoveel concurrentie voor is.

Als de basiszaken in orde zijn, wordt de campagne in de weken na de start verder geoptimaliseerd. We weten dan namelijk al iets meer over de prestaties van uw campagne. Als een SEA-campagne op een goede manier wordt uitgevoerd, kan het u echt wat opleveren.

CTA
Met een SEA-campagne bereikt u snel het gewenste resultaat. Als de campagne gereed is, staat uw website misschien morgen al bovenaan in de zoekmachines.

CONTACT

Houd het functioneel. Houd het betaalbaar. Wij houden de kosten voor u zo laag mogelijk en laten u niet onnodig veel betalen. Neem contact met ons op!

BEL ONS

MAIL ONS

Vraag een offerte aan

Ik stuur mijn gegevens vrijwillig door
loader

Een landingspagina met WooCommerse plug-in

Landingspagina met WooCommerse plug-in

Bent u van plan uw product of diensten te verkopen op uw landingspagina? Wij zijn een betaalbare expert in het installeren van een complete ‘verkoopfunctie’ achter uw website. Natuurlijk moeten de producten aantrekkelijk zijn aangeboden en dienen de betaal- en bestelpagina aanwezig te zijn. Wij maken dat voor u in orde middels de plug-in WooCommerce. Ook is het mogelijk deze plug-in op uw landingspagina te plaatsen.

Een landingspagina met de WooCommerce plug-in helpt niet alleen uw product te promoten, maar wordt online ook sneller verkocht. Of het nu een boek, een videocursus of een magisch gezondheidsproduct is.

De plug-in van WooCommerce zorgt voor het correct functioneren van onder meer de winkelwagen, betaalpagina, koppeling met o.a. iDeal en de beveiliging van alle betalingen. Het complete pakket dus! Kiest u voor ons als uitvoerende partij, dan bedragen de totale kosten voor deze plug-in (aankoop/licentie, plaatsing en technische ondersteuning) vanaf € 380,-. Wilt u graag wat meer weten over WooCommerce? Vraag het ons. Wij helpen u graag.

Een blog op landingspagina laten maken

Landingspagina WordPress

Hoe moet mijn landingspagina eruitzien? Is het belangrijk wat op deze pagina staat vermeld? Ja, het is belangrijk dat u uw landingspagina op een juiste manier inricht en voorziet van relevante content. Waarom eigenlijk? Deze pagina heet niet voor niets ‘landingspagina’. U wilt tenslotte dat potentiële klanten op uw website komen en landen op deze pagina. Het plaatsen van een blog is hiervoor uitermate geschikt.

Een blog geeft u als website-eigenaar twee interessante mogelijkheden. Ten eerste kunt u in het blog relevante content plaatsen die interessant is voor de lezer. De lezer is tenslotte op zoek naar informatie over een bepaald product of een bepaalde dienst die u aanbiedt.

Ten tweede leent een blog zich perfect voor een zoekmachinevriendelijke tekst. Uw website wordt hierdoor gemakkelijker gevonden in bijvoorbeeld Google. Neem contact met ons op. En wie weet staat over een paar weken uw eerste blog al op uw landingspagina.

Een landingspagina met Booking plug-in

Staat u als ondernemer regelmatig voor de groep? Of geeft u weleens een presentatie? Dan is het handig uw landingspagina uit te breiden met de Booking plug-in van Wordpress. Als coach of spreker wilt u natuurlijk tijdens deze presentaties niet steeds gebeld worden door leden of belangstellenden. Zij kunnen zich middels deze plug-in online aanmelden of zelfs meteen op de website een afspraak maken. Uw lessen gaan door, terwijl de boekingen gewoon via de site binnenkomen.

Indien gewenst plaatsen wij deze handige plug-in direct op de landingspagina van uw website. Handiger kan het bijna niet, zowel voor uzelf als voor uw websitebezoekers! Deze module kost slechts € 50,- en kan door ons worden geïnstalleerd. Dus werkt u als masseur, therapeut, manicure/pedicure of bent u een begenadigd spreker, installeer deze plug-in op uw website en geniet direct van de voordelen.

Demo Landingspage

Klik om te kijken!

Portfolio - landingspagina Fietser
Portfolio - landingspagina Kopje koffie?
Portfolio - landingspagina Essential
Portfolio - landingspagina Fietser
Portfolio - landingspagina Kopje koffie?
BEKIJK PORTFOLIO

Wat is een landingspagina?

1. Wanneer hebt u een landingspagina nodig?

Een landingspagina is een type pagina die bestaat uit slechts één pagina die speciaal is ontworpen om één product of service te promoten.

De belangrijkste taak van de landingspagina is om klanten (abonnees of kopers) te verzamelen die geïnteresseerd zijn in de aanschaf van dit product.

Een landingspagina is noodzakelijk en heeft als doel om bezoekers aan te moedigen om actie te ondernemen. Deze actie kan bijvoorbeeld een oproep zijn of een bestelling plaatsen.

Een goed ontworpen landingspagina gaat erg lang mee, vooral als de informatie erop regelmatig wordt geactualiseerd. Stel dat u via de landingspagina een training aanbiedt die jaarlijks wordt herhaald. Bij een dergelijke pagina hoeft u alleen maar de datum van elke nieuwe training bij te (laten) werken.

2. Kosten van landingspagina

De kosten voor het ontwikkelen van een landingspagina zijn afhankelijk van uw wensen. Zoals bij elk product dat wordt gemaakt wordt rekening gehouden met de wensen en eisen van de klant. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het werk en het aantal elementen dat moet worden toegevoegd aan deze landingspagina. Ik bied u een goed product tegen een betaalbare prijs!

3. In welke gevallen is de landingspagina vereist?

- Als u in een kort tijdsbestek een platform voor de verkoop wilt creëren en nieuwe klanten wilt aantrekken.

- Als u een bepaald product wilt promoten en voor elke klant een exclusief aanbod wilt aanbieden.

- Als u nieuwe klanten wilt werven door contextuele advertenties op de landingspagina te plaatsen.

Wilt u een doelgerichte website? Kijk dan snel verder!

➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina