Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Landingspagina laten maken

Laat een professionele landingspagina maken om jouw online zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten te converteren.

Een landingspagina laten bouwen

Landingspagina WordPress

Een landingspagina, ook wel een "landing page" of "lead capture page" genoemd, is een site van één pagina die ideaal is om een duidelijk gedefinieerde boodschap aan jouw publiek over te brengen.

Een landingspagina schrijven is meer dan het plaatsen van wat bedrijfsteksten op een website. De teksten voor een landingspagina dienen vooral kort en bondig te zijn. Binnen no time moet de lezer weten wat de boodschap is. Namelijk: wat is jouw product of dienst en waarom moet de lezer het aanschaffen?

In het Engels hebben ze daar een mooie uitspraak voor: "What’s in it for the user?" Dat moet meteen duidelijk zijn. Je hebt tenslotte maar één relatief korte pagina om te laten zien wat jouw core business is.

Ik bied twee technieken aan om een landingspagina voor je te ontwikkelen:
- een landingspagina met WordPress laten maken of een landingspagina ontworpen met een code. Die code wordt op maat speciaal voor jouw landingspagina geschreven.

Eerst overleg ik met de klant en breng wensen en behoeften in kaart.

Vervolgens ontwikkelen wij een prototype van de landingspagina. In het prototype wordt rekening gehouden met de wensen en elementen die met de klant zijn overeengekomen.

Op deze manier krijg je bedrijf een mooie en zakelijke lay-out in de vorm van een landingspagina.

Ik bied volgende structuur van landingspagina

Op het eerste scherm van een hoogwaardige landingspagina staat een aanbieding (voorstel), evenals een korte omschrijving van het probleem van de klant, die hij met behulp van jouw product of dienst kan oplossen.

Op het eerste scherm worden verschillende extra elementen geplaatst: de naam van het bedrijf, het leadformulier en de "call to action".

Een logo op een landingspagina is nodig als het logo bekend is en sterk geassocieerd wordt met het merk. Als jouw bedrijf niet zo bekend is, kun je zonder logo.

De meeste gebruikers hebben zeker wat tijd nodig om na te denken over hun aankoop, dus een kleine "Contact"-knop op het eerste scherm is nuttig.

Door te investeren in hoogwaardige productafbeeldingen kun je vertrouwen opbouwen bij potentiële klanten en hun koopbeslissing beïnvloeden. Een duidelijke, aantrekkelijke afbeelding kan de conversie verhogen en de algehele gebruikerservaring verbeteren.

Hier is het nodig om de gebruiker op een duidelijke en gedetailleerde manier te vertellen wat je aanbiedt. Veel mensen plaatsen een korte videoreview van het product, die er het meest complete beeld van geeft.

Op de landingspagina staat een verkoopvoorstel centraal. (Kwaliteit, Snelheid, Kosten).

Je kunt de slider gebruiken om één product van verschillende kanten of in actie te laten zien.

Als er ruimte over is op het eerste scherm, dan kan hier een kleine lijst met voordelen worden geplaatst. Het is wenselijk dat de baten in cijfers worden uitgedrukt.

Scenario's tonen productgebruiksscenario's of communiceren wie baat zal hebben bij een product of dienst.

De prijs kan op het eerste scherm worden aangegeven. Maar als je meerdere artikelen aan biedt tegen verschillende prijzen, plaats dan de prijslijst in een apart blok.

Op de sticker kun je informatie aangeven over een garantie, een korting, de mogelijkheid om goederen op krediet te kopen, gratis verzending of een cadeau.

De "call-to-action" moet meerdere keren worden herhaald op de landingspagina.

Plaats het aanvraagformulier op meerdere plaatsen: op het eerste scherm (zoals hierboven besproken), in het midden en aan het einde van de pagina.

De aanwezigheid van beoordelingen op de site is een van de meest beslissende factoren die van invloed zijn op de beslissing van een persoon om contact op te nemen met een bedrijf.

Als je certificaten, bedankbrieven, certificaten of iets dergelijks hebt, maak er dan screenshots van en plaats ze naast de recensies.

Jouw telefoonnummer of e-mailadres moet altijd duidelijk zichtbaar zijn.

Landingspagina laten maken
CTA
Wil je jouw landingspagina binnenkort al online hebben? Dat kan. Benader ons direct en kies voor een gebruiksvriendelijke en betaalbare landingspagina.

Kosten van landingspagina

GESCHIKT VOOR ÉÉN PRODUCT OF SERVICE TE PROMOTEN

Met het CMS-systeem kun je zelf de teksten en foto’s in jouw website wijzigen

Een visitekaartje website op een turnkey
in WordPress laten maken

Eén pagina website

Door een visitekaartjessite te bestellen krijg je een uniek webdesign, een handig beheerderspaneel en een interne SEO-optimalisatie. Je krijgt een effectieve en eenvoudig te beheren site op WordPress voor slechts:

€198,-

.

Kosten voor de webontwikkeling: 390,-
(Gespreide betaling is mogelijk in twee termijnen )

Landingspagina template

Landingspagina template

Webdesign Brabant Art heeft voor je een gebruiksvriendelijke template van WordPress. Deze template – die zeer geschikt is voor jouw landingspagina – kan relatief eenvoudig door je worden bijgehouden.

Templates van WordPress worden door bijvoorbeeld de zoekmachines Google en Bing goed gewaardeerd. De kans op een hoge score in deze zoekmachines is aanwezig. Al is zo’n hoge score afhankelijk van meerdere zaken. Kortom: Webdesign Brabant Art ontwikkelt, installeert en onderhoudt jouw landingspagina template. Vraag naar de mogelijkheden.

Een landingspagina met SEO-plan

Landingspagina met SEO-plan

- Ben ik vindbaar?

- Scoort mijn landingspagina hoog in de zoekmachines?

- Ofwel: kunnen mijn potentiële klanten mij wel vinden?

Dit zijn wezenlijke vragen die elke ondernemer met een website zich weleens stelt. In deze tijd is jouw omzet veelal afhankelijk van de positie van jouw landingspagina in bijvoorbeeld Google of Bing.

Een SEO-plan is daarom onontbeerlijk. Je kunt daar eigenlijk niet onder uit. Met dit SEO-plan zetten wij samen met je op papier wat jouw wensen zijn, wat de kosten zijn en – ook belangrijk – welke gewenste score in de zoekmachines reëel is voor jouw website.

Een hoge score in de zoekmachine gaat niet vanzelf en kost doorgaans tijd. Dus wacht niet te lang met de zoekmachineoptimalisatie van jouw bedrijfswebsite of landingspagina. Begin er snel mee en zorg ervoor dat je vindbaar bent voor jouw doelgroep. Het kan jouw omzet zomaar doen stijgen! En dat is tenslotte wat elke ondernemer graag ziet.

SEO-teksten voor landingspagina

Landingspagina met SEO-plan

- Wil je hoog scoren in de zoekmachines?

Dan is SEO belangrijk. Zo simpel is het. Echter, voor een landingspagina is SEO nóg belangrijker. Want een landingspagina schrijf je om meer aandacht te krijgen voor een specifiek product of dienst. En hoe gaat dat het best? Juist, door een goede SEO. Hierdoor vinden de zoekmachines jouw website gemakkelijker op het internet en staat jouw site hoger in bijvoorbeeld Google of Bing.

SEO-teksten laten schrijven voor landingspagina

- Wil je SEO-teksten laten schrijven voor een landingspagina?

Benader Webdesign Brabant Art hiervoor. Wij hebben de juiste connecties met ervaren tekstschrijvers en SEO-specialisten. Voor je een ideale combinatie. Je hoeft geen zorgen te maken over de teksten die moeten worden geschreven.

En de teksten worden ook nog eens zoekmachinevriendelijk (SEO) aangeleverd. Eén ding is zeer belangrijk: op welke zoekwoorden dient jouw website gevonden te worden? Dat is voor ons noodzakelijk om te weten. Meld het ons en wij gaan direct voor je aan de slag.

Landingspagina met SEO-plan

SEO-teksten laten schrijven kosten

Wanneer het aankomt op het laten schrijven van SEO-teksten, is het begrijpelijk dat je afvraagt wat de kosten hiervan zijn. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het schrijven van de tekst. Je kunt ook teksten gebruiken die je al hebt en die je nodig acht om op jouw pagina te plaatsen.

Nadat we alle relevante informatie van je hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het creëren van SEO-teksten. Deze teksten worden geoptimaliseerd voor zoekmachines en zorgen ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt.

In overleg plaatsen we de teksten direct in jouw CMS, op jouw website dus. Maar let op: op jouw website dient wel een SEO-plugin geïnstalleerd te zijn. Ben je daarmee niet bekend? Geen zorgen. We helpen je hiermee.

SEA voor landingspagina

Landingspagina met SEO-plan

SEA voor landingspagina's is van cruciaal belang voor het succes van online marketingcampagnes. Door gerichte zoekmachineadvertenties in te zetten, kunnen bedrijven hun landingspagina's optimaliseren om relevante verkeer naar hun website te leiden.

Met SEA kunnen marketeers specifieke zoekwoorden targeten die aansluiten bij de inhoud van de landingspagina, waardoor de kans op conversies en leads wordt gemaximaliseerd.

Wat heeft het gebruik van SEA voor landingspagina's?

  1. Door middel van doelgerichte advertenties kunnen bedrijven hun doelgroep effectief bereiken en hen direct naar relevante informatie op de landingspagina leiden.
  2. Het stelt bedrijven in staat om hun online zichtbaarheid te vergroten.
  3. Het verkeer naar website te stimuleren.
  4. En uiteindelijk de ROI van marketinginspanningen te verbeteren.

Het is een essentieel onderdeel geworden van een succesvolle digitale marketingstrategie.

SEA-campagne opzetten

Landingspagina met SEO-plan

Webdesign Brabant Art is een professional in een SEA-campagne opzetten voor een landingspagina. Je dient een aantal zaken duidelijk op een rijtje te hebben. We noemen er een paar: wat is jouw doelstelling (bijvoorbeeld meer leads genereren of meer websitebezoekers), wat is jouw budget en welke zoekwoorden moeten worden gebruikt? Dit laatste is bijvoorbeeld belangrijk om te adverteren op een zoekwoord waar nog niet zoveel concurrentie voor is.

Als de basiszaken in orde zijn, wordt de campagne in de weken na de start verder geoptimaliseerd. We weten dan namelijk al iets meer over de prestaties van jouw campagne. Als een SEA-campagne op een goede manier wordt uitgevoerd, kan het je echt wat opleveren.

CTA
Met een SEA-campagne bereik je snel het gewenste resultaat. Als de campagne gereed is, staat jouw website misschien morgen al bovenaan in de zoekmachines.

CONTACT

Houd het functioneel. Houd het betaalbaar. Wij houden de kosten voor je zo laag mogelijk en laten je niet onnodig veel betalen. Neem contact met ons op!

BEL ONS

MAIL ONS

Vraag een offerte aan

Ik stuur mijn gegevens vrijwillig door
loader

Een landingspagina met WooCommerse plug-in

Landingspagina met WooCommerse plug-in

Ben je van plan jouw product of diensten te verkopen op jouw landingspagina? Wij zijn een betaalbare expert in het installeren van een complete "verkoopfunctie" achter jouw website. Natuurlijk moeten de producten aantrekkelijk zijn aangeboden en dienen de betaal- en bestelpagina aanwezig te zijn. Wij maken dat voor je in orde middels de plug-in WooCommerce. Ook is het mogelijk deze plug-in op jouw landingspagina te plaatsen.

Een landingspagina met de WooCommerce plug-in helpt niet alleen jouw product te promoten, maar wordt online ook sneller verkocht. Of het nu een boek, een videocursus of een magisch gezondheidsproduct is.

De plug-in van WooCommerce zorgt voor het correct functioneren van onder meer de winkelwagen, betaalpagina, koppeling met o.a. iDeal en de beveiliging van alle betalingen. Het complete pakket dus! Kies je voor ons als uitvoerende partij, dan bedragen de totale kosten voor deze plug-in (aankoop/licentie, plaatsing en technische ondersteuning) vanaf € 380,-. Wil je graag wat meer weten over WooCommerce? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

Een blog op landingspagina laten maken

Landingspagina WordPress

Hoe moet mijn landingspagina eruitzien? Is het belangrijk wat op deze pagina staat vermeld? Ja, het is belangrijk dat je jouw landingspagina op een juiste manier inricht en voorziet van relevante content. Waarom eigenlijk? Deze pagina heet niet voor niets "landingspagina". Je wilt tenslotte dat potentiële klanten op jouw website komen en landen op deze pagina. Het plaatsen van een blog is hiervoor uitermate geschikt.

Een blog geeft jou als website-eigenaar twee interessante mogelijkheden. Ten eerste kun je in het blog relevante content plaatsen die interessant is voor de lezer. De lezer is tenslotte op zoek naar informatie over een bepaald product of een bepaalde dienst die je aanbiedt.

Ten tweede leent een blog zich perfect voor een zoekmachinevriendelijke tekst. Jouw website wordt hierdoor gemakkelijker gevonden in bijvoorbeeld Google. Neem contact met ons op. En wie weet staat over een paar weken jouw eerste blog al op jouw landingspagina.

Een landingspagina met Booking plug-in

Sta je als ondernemer regelmatig voor de groep? Of geef je weleens een presentatie? Dan is het handig jouw landingspagina uit te breiden met de Booking plug-in van Wordpress. Als coach of spreker wil je natuurlijk tijdens deze presentaties niet steeds gebeld worden door leden of belangstellenden. Zij kunnen zich middels deze plug-in online aanmelden of zelfs meteen op de website een afspraak maken. Jouw lessen gaan door, terwijl de boekingen gewoon via de site binnenkomen.

Indien gewenst plaatsen wij deze handige plug-in direct op de landingspagina van jouw website. Handiger kan het bijna niet, zowel voor jezelf als voor jouw websitebezoekers! Deze module kost slechts € 50,- en kan door ons worden geïnstalleerd. Dus werk je als masseur, therapeut, manicure/pedicure of ben je een begenadigd spreker, installeer deze plug-in op jouw website en geniet direct van de voordelen.

Demo Landingspage

Klik om te kijken!

Portfolio - landingspagina Fietser
Portfolio - landingspagina Kopje koffie?
Portfolio - landingspagina Essential
Portfolio - landingspagina Fietser
Portfolio - landingspagina Kopje koffie?
BEKIJK PORTFOLIO

Wat is een landingspagina?

1. Wanneer heb je een landingspagina nodig?

Een landingspagina is een type pagina die bestaat uit slechts één pagina die speciaal is ontworpen om één product of service te promoten.

De belangrijkste taak van de landingspagina is om klanten (abonnees of kopers) te verzamelen die geïnteresseerd zijn in de aanschaf van dit product.

Een landingspagina is noodzakelijk en heeft als doel om bezoekers aan te moedigen om actie te ondernemen. Deze actie kan bijvoorbeeld een oproep zijn of een bestelling plaatsen.

Een goed ontworpen landingspagina gaat erg lang mee, vooral als de informatie erop regelmatig wordt geactualiseerd. Stel dat je via de landingspagina een training aanbiedt die jaarlijks wordt herhaald. Bij een dergelijke pagina hoef je alleen maar de datum van elke nieuwe training bij te (laten) werken.

2. Kosten van landingspagina

De kosten voor het ontwikkelen van een landingspagina zijn afhankelijk van jouw wensen. Zoals bij elk product dat wordt gemaakt wordt rekening gehouden met de wensen en eisen van de klant. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het werk en het aantal elementen dat moet worden toegevoegd aan deze landingspagina. Ik bied je een goed product tegen een betaalbare prijs!

3. In welke gevallen is de landingspagina vereist?

- Als je in een kort tijdsbestek een platform voor de verkoop wilt creëren en nieuwe klanten wilt aantrekken.

- Als je een bepaald product wilt promoten en voor elke klant een exclusief aanbod wilt aanbieden.

- Als je nieuwe klanten wilt werven door contextuele advertenties op de landingspagina te plaatsen.

Wil je een doelgerichte website? Kijk dan snel verder!

  • ➫ Een website ontwikkelen

  • ➫ Een webshop onwikkelen

  • ➫ Services & support