Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Weblog

Een persoonlijke CV website verbeteren met een blog

Inmiddels weet je waarschijnlijk hoe belangrijk jouw cv-website is, hoe je een WordPress gebruikt om jouw persoonlijke website te lanceren en hoe je deze kunt promoten om jouw kansen om aangenomen te worden te vergroten.

Lees verder

BESTEMMINGSPAGINA

De bestemmingspagina van de site of van de Engelse Landing Page is precies de pagina waar bezoekers naartoe komen via zoekmachines, contextuele advertenties en andere bronnen om bezoekers aan te trekken.

Lees verder

SATELLIET WEBSITE

Een satelliet is een kleine hulpsite die is ontworpen om de doelgroep naar de hoofdsite te lokken. Vaak is een satelliet gewijd aan een of meer secties van de hoofdsite.

Lees verder

WAT IS GOOGLE ANALYTICS?

Voordat je Google Analytics aan jouw WordPress-site gaat koppelen, is het belangrijk om te begrijpen wat het is en hoe het werkt. Dit platform houdt de activiteit op jouw site bij en biedt je belangrijke gegevens om je te helpen deze te verbeteren.

Lees verder

WEBSITESNELHEID OPTIMALISATIE

Een van de belangrijke indicatoren van een website is de laadsnelheid. De laadsnelheid beïnvloedt zowel de houding van jouw potentiële klanten ten opzichte van de site als de houding van zoekmachines ten opzichte van de site.

Lees verder

SCHONE CODE

Een exclusieve website is in een code geschreven en deze code moet schoon zijn! Ik kan een exclusieve site voor jou schrijven in een schone code. Jouw site presteert beter dan 95% van de concurrentie!

Lees verder

Welkom op mijn Weblog!

Hier zal ik mijn kennis en ervaring in het maken van websites delen. Ik zal het hebben over de kunst van het maken van websites, van de basisprincipes van HTML, CSS en PHP tot meer geavanceerde codeertechnieken.

Ik zal ook vragen beantwoorden en tutorials plaatsen over hoe je jouw eigen website helemaal opnieuw kunt maken. Dus als je op zoek bent naar tips voor het maken van jouw eigen website of gewoon meer wilt leren over webdesign, dan is dit de plek voor je!