Webdesign Brabant Art Webdesign
Brabant
Art

Webdiensten

ZAKELIJKE WEBSITE

Zakelijke website

Als u uw bedrijf op een eenvoudige en snelle manier wilt laten groeien, kunt u nadenken over het maken van een zakelijke website.

WORDPRESS WEBSITE

WordPress website laten maken

Publiceer en wijzig eenvoudig uw content op een WordPress-website. Dit is eenvoudig te leren, ook voor een leek. Dat is de kracht van WordPress.

WEBSHOP LATEN MAKEN

Webshop laten maken

Ik heb verschillende webshop pakketten die aansluiten bij uw specifieke wensen en zorgen met onze oplossingen voor online succes.

LANDINGSPAGINA

Landingspagina

Een landingspagina is een type pagina die bestaat uit slechts één pagina die speciaal is ontworpen om één product of service te promoten.

ÉÉN PAGINA WEBSITE

Eén pagina websitea

Een visitekaartje website is een soort virtueel visitekaartje: een kleine site met informatie waarmee u een idee krijgt van de activiteiten van het bedrijf.

PORTFOLIO ONLINE

Portfolio online

Bent u artiest en wilt u een online portfolio maken? Als u uw werk op een professionele manier wilt promoten, laat dan uw portfolio website maken.

BLOG

Blog

Mensen en bedrijven gebruiken blogs om verschillende redenen. Misschien heb u een passie voor honden en wil u deze passie delen met een groot publiek. Of u onderzoekt de gevolgen van slaapgebrek en wilt uw resultaten vastleggen.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Responsive webdesign

Ik maak websites geschikt voor alle devices. Adaptief webontwerp is het ontwerp van pagina's op internet waarmee u de juiste weergave van een webresource kunt krijgen op alle...

WEBSITE ONDERSTEUNING

Website ondersteuning

Ik kan u helpen met de ondersteuning van uw website. Webdesign Brabant Art uit Udenhout voert een reeks activiteiten uit die gericht zijn op het waarborgen van de stabiele werking van een web resource.

Website beveiliging

Websitebeveiliging

Ik bied complete diensten voor websitebeveiliging aan. Snelle hulp bij de verwijdering van virussen op de website, het herstelling en bescherming van de website na hacking.

SSL certificaat

SSL certificaat

De installatie van het SSl certificaat op jouw website.
Het werk wat ik als webdeveloper heb om vanaf de aanvraag van jouw SSL certificaat tot het testen op correcte werking op alle pagina’s.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE SEO

SEO optimalisatie

Ik begrijp heel goed hoe belangrijk het voor bedrijven is om meer klanten uit een website te halen. De meeste mensen beginnen namelijk hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf online, en u wilt natuurlijk dat uw bedrijf als eerste de aandacht trekt in de zoekresultaten.

GRAFISCH ONTWERP

Grafisch ontwerp

Ik maak de productie van logo's, banners voor websites en banners voor facebookpagina's. In mijn portfolio zie u ook geanimeerde vormen van grafisch ontwerp.

E-MAILACCOUNT INSTELLEN

E-mail Hosting

Zakelijke naam voor uw e-mailadres: hebt u hulp nodig bij E-mail Hosting? Ik sta voor u klaar! Voor het ontvangen en versturen van e-mail hebt u de keuze uit meerdere e-mailprogramma's.

➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina