Webdesign Brabant Art Webdesign
Brabant
Art

Zakelijke website laten maken

Wat is een ZAKELIJKE WEBSITE?

➤ Als u uw bedrijf op een eenvoudige en snelle manier wilt laten groeien, kunt u nadenken over het maken van een zakelijke website.

➤ Gewoonlijk bestaat een zakelijke website uit 6-8 pagina's. Op deze website is er meestal weinig grafische weergave, video en complexe functionaliteit te vinden.

➤ Het belangrijkste doel van de website is om uw potentiële klanten te vertellen welke services of producten uw bedrijf aanbiedt, wat het voordeel is en hoe u contact kunt opnemen voor een bestelling of consult.

➤ De zakelijke website heeft twee belangrijke voordelen: eenvoud en relatief lage kosten.

➤ Eenvoud is niet alleen door de afwezigheid van subsecties, het is ook gebruiksvriendelijk. Zelfs een onervaren bezoeker zal gemakkelijk de nodige informatie op de website kunnen vinden.

➤ De zakelijke website is eenvoudig te onderhouden: de website-eigenaar kan de informatie op de website zelf bijwerken, inhoud wijzigen en toevoegen.

➤ En tot slot: als de zakelijke website correct is gemaakt, kan deze worden ontwikkeld naar een bedrijfsportaal, wanneer uw bedrijf op een later tijdstip hier alsnog behoefte aan heeft.

ZAKELIJKE WEBSITE LATEN MAKEN
bij Webdesign Brabant Art

➤ In de eerste fase proberen we vast te stellen wat de klant doet en wat de specifieke kenmerken van zijn bedrijf zijn. Brabant Art gaat kijken hoe u uzelf wilt presenteren aan klanten en partners en wat heeft u daarvoor nodig heeft.

➤ Er wordt een prototype-website gemaakt. Dit is niet alleen een tekening die het kleurenschema van de toekomstige website laat zien. Dit is een complexe structuur die laat zien hoe de toekomstige website wordt ingericht en welke secties en functies deze zal hebben. In dit stadium kan de klant behoorlijk serieuze wijzigingen aanbrengen.

➤ De voltooide website ondergaat pre-sales training - eliminatie van tekortkomingen op alle niveaus en presentatie aan de klant. Daarna wordt de website overgezet naar de hosting en wordt de klant getraind om met de website te werken.

Hoeveel tijd en geld kost het om een
ZAKELIJKE WEBSITE te ontwikkelen?

Hoe hoog de kosten voor het ontwikkelen van een zakelijke website zijn en de tijd die het in beslag neemt is grotendeels afhankelijk van de wensen van de klant.

Het is mogelijk om een reclamevideo, een snel bestel- en betalingsformulier of catalogus aan de website te koppelen.

Voor deze ontwikkeling is vanzelfsprekend meer tijd nodig en dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee. Mogelijk is een kant-en-klaar sjabloon voldoende, maar wellicht wilt u een unieke lay-out toepassen.

Een zakelijke WordPress website laten maken is een goed idee om later zelf deze website te beheren.

Een globale kostenindicatie van een zakelijke website kunt u hier bekijken.

Na een juiste analyse ik kan uw een passende prijsaanbieding doen.
Uiteraard tegen een betaalbare en concurrerend tarief!

Wanneer hebt u een UITGEBREIDE ZAKELIJKE WEBSITE nodig?

Een uitgebreide zakelijke website is geschikt voor bedrijven die van plan zijn om een aantal jaren in een geselecteerde markt te werken. Op deze manier kunnen ze relaties met klanten en partners opbouwen.

Voordelen van een UITGEBREIDE ZAKELIJKE WEBSITE

Een uitgebreide zakelijke website kan verschillende taken uitvoeren.

Imago

De uitgebreide zakelijke website bevat informatie die niet direct van invloed is op directe verkoop, maar onder de bezoekers een bepaald beeld van het bedrijf vormt.


Deze informatie is bijvoorbeeld:
➤ de geschiedenis van het bedrijf;
➤ de bedrijfswaarden en beleid;
➤ maatschappelijk verantwoorde projecten;
➤ organogram van het bedrijf;
➤ marketing.


U kunt landingspagina's laten maken voor advertentiecampagnes en toevoegen aan een zakelijke website, of u kunt rechtstreeks advertentieverkeer naar een van de pagina's van de website leiden.

Bovendien kunt u teksten op de pagina's van de website optimaliseren voor zoekmachines en de positie van de website in het probleem verbeteren.

Verkoop

Niet alle bedrijven voegen winkelfunctionaliteit toe aan de zakelijke website. Maar als het bedrijf verbonden is met directe verkoop, kan men niet zonder. De lijst met producten, beschrijvingen en categorieën en bestel- of betaalformulier kan worden toegevoegd aan de zakelijke website.