Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Zakelijke website laten maken

Zakelijke website laten bouwen

Zakelijke website laten bouwen

In de eerste fase proberen we vast te stellen wat de klant doet en wat de specifieke kenmerken van zijn bedrijf zijn. Wij kijken hoe u uzelf wilt presenteren aan klanten en partners en wat heeft u daarvoor nodig heeft.


Er wordt een prototype-website gemaakt. Dit is niet alleen een tekening die het kleurenschema van de toekomstige website laat zien. Dit is een complexe structuur die laat zien hoe de toekomstige website wordt ingericht en welke secties en functies deze zal hebben. In dit stadium kan de klant behoorlijk serieuze wijzigingen aanbrengen.


De voltooide website ondergaat pre-sales training - eliminatie van tekortkomingen op alle niveaus. Daarna wordt de website overgezet naar de hosting en wordt de klant getraind om met de website te werken.

Zakelijke website laten maken kosten

IDEAAL VAN KLEINE TOT MIDDELGROTE ONDERNEMERS

De zakelijke website bestaat uit 6-8 pagina’s. Met het CMS-systeem kunt u zelf de teksten en foto’s in uw website wijzigen.

Zakelijke website

Kosten voor de webontwikkeling: 500,-
(De betaling kan in twee deel)

Wat is een zakelijke website?

1. Wanneer hebt u een uitgebrede zakelijke website nodig?

Een uitgebreide zakelijke website is geschikt voor bedrijven die van plan zijn om een aantal jaren in een geselecteerde markt te werken. Op deze manier kunnen ze relaties met klanten en partners opbouwen.

Het is belangrijk om een zakelijke e-mail te hebben met de domeinnaam van uw website. De installatie van zakelijke post kunt u bij mij ook aanvragen.

2. Zakelijke website

Als u uw bedrijf op een eenvoudige en snelle manier wilt laten groeien, kunt u nadenken over het maken van een zakelijke website. Gewoonlijk bestaat een zakelijke website uit 6-8 pagina's.

Het belangrijkste doel van de website is om uw potentiële klanten te vertellen welke services of producten uw bedrijf aanbiedt, wat het voordeel is en hoe u contact kunt opnemen voor een bestelling of consult.

3. Wanneer hebt u een uitgebrede zakelijke website nodig?

De zakelijke website heeft twee belangrijke voordelen: eenvoud en relatief lage kosten.

Eenvoud is gebruiksvriendelijk. Zelfs een onervaren bezoeker zal gemakkelijk de nodige informatie op de website kunnen vinden.

De zakelijke website is eenvoudig te onderhouden: de website-eigenaar kan de informatie op de website zelf bijwerken, inhoud wijzigen en toevoegen.

En tot slot: als de zakelijke website correct is gemaakt, kan deze worden ontwikkeld naar een bedrijfsportaal, wanneer uw bedrijf op een later tijdstip hier alsnog behoefte aan heeft.

4. Voordelen van een uitgebrede zakelijke website

Een uitgebreide zakelijke website kan verschillende taken uitvoeren.

IMAGO

De uitgebreide zakelijke website bevat informatie die niet direct van invloed is op directe verkoop, maar onder de bezoekers een bepaald beeld van het bedrijf vormt.

Deze informatie is bijvoorbeeld: de geschiedenis van het bedrijf, de bedrijfswaarden en beleid, maatschappelijk verantwoorde projecten, organogram van het bedrijf, marketing.

U kunt landingspagina laten maken voor advertentiecampagnes en toevoegen aan een zakelijke website, of u kunt rechtstreeks advertentieverkeer naar een van de pagina's van de website leiden. Bovendien kunt u teksten op de pagina's van de website optimaliseren voor zoekmachines en de positie van de website verbeteren.

5. Verkoop

Niet alle bedrijven voegen winkelfunctionaliteit toe aan de zakelijke website. Maar als het bedrijf verbonden is met directe verkoop, kan men niet zonder. De lijst met producten, beschrijvingen en categorieën en bestel- of betaalformulier kan worden toegevoegd aan de zakelijke website.

6. Kosten bedrijfswebsite

Hoe hoog de kosten voor het ontwikkelen van een zakelijke website zijn en de tijd die het in beslag neemt is grotendeels afhankelijk van de wensen van de klant.

Het is mogelijk om een reclamevideo, een snel bestel- en betalingsformulier of catalogus aan de website te koppelen.

Een zakelijke WordPress website laten maken is een goed idee om later zelf deze website te beheren.

Meer over kosten u kunt ook hier bekijken.

Na een juiste analyse ik kan uw een passende prijsaanbieding doen.
Uiteraard tegen een betaalbare en concurrerend tarief!

Wilt u een doelgerichte website? Kijk dan snel verder!

➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina