Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Website laten maken Tilburg

Een website op maat – dat wil elke ondernemer. Dat is mogelijk! Webdesign Brabant Art ontwikkelt betaalbare en gebruiksvriendelijke websites, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Benieuwd naar onze meerwaarde? Vraag er eens naar.

Website laten maken Tilburg

Aantal inwoners

Bedrijven

WordPress website

Publiceer en wijzig eenvoudig uw content op een WordPress-website. Dit is eenvoudig te leren, ook voor een leek. Dat is de kracht van WordPress.

WordPress webshop

Van een eenvoudige tot een geavanceerde webshop – met WooCommerce zijn de mogelijkheden voor een succesvolle webshop eindeloos. Benader ons en laat u goed informeren.

OpenCart webshop

Kies voor het populaire online winkelsysteem OpenCart. Met vele opties om uw webshop geheel naar wens in te richten. Wij vertellen u wat past bij uw onderneming.

Magento webshop

SMC Magento biedt elke gebruiker de opties waar uw voorkeur naar uitgaat. En krijg als ondernemer onbeperkte toegang alle instellingen en functionaliteiten.

E-mailaccount instellen

Naast een grafisch verantwoorde website zorgen wij er ook voor dat de instellingen juist zijn, zo ook van uw e-mailaccount dat gekoppeld is aan uw nieuwe site.

SEO Pakketen

Optimaliseer de vindbaarheid van uw website door de aanschaf van een van de voordelige SEO-pakketten. Uw website scoort hierdoor hoger in de zoekmachines.

Zakelijke website icon

Zakelijke website laten maken

Wilt u met uw bedrijf de juiste doelgroep bereiken? En is uw website toe aan een update? Een zakelijke website laten maken hoeft niet duur te zijn. Webdesign Brabant Art is gevestigd in een dorp nabij Tilburg en is een specialist in het maken van een betaalbare en klantvriendelijke site. Wellicht is één of enkele pagina’s al voldoende voor uw onderneming. Waarom een dure en bewerkelijke site als die helemaal niet bij uw organisatie past? Gebruiksvriendelijk – betaalbaar - passend. Dat zijn onze drie pijlers bij het maken van een nieuwe bedrijfswebsite. Benader ons en vraag naar de mogelijkheden.


Stap 1. Geheel vrijblijvend horen wij wat uw wensen zijn.


Stap 2. Na uw akkoord vervaardigen wij een website die naadloos aansluit bij uw onderneming en uw persoonlijke wensen.


Stap 3. Ook na oplevering en betaling zijn wij altijd bereikbaar voor technische ondersteuning.

Visitekartje website icon

Visitekaartje website

Online vindt doorgaans de eerste ontmoeting plaats. De klant zoekt op internet op een bepaald onderwerp en treft daar diverse websites. Voor uw onderneming is dat de eerste mogelijkheid om u te laten zien met een aantrekkelijke website. Kortom, uw website is hét visitekaartje voor de betreffende websitebezoeker. Onderzoeken geven aan dat veel bezoekers tijdens het eerste websitebezoek reeds een keuze maken.


Belangrijk: zorg ervoor dat uw nieuwe zakelijke website het ultieme visitekaartje is. Dat wil zeggen: visueel aantrekkelijk, inhoudelijk volledig en met de call-to-action om ervoor te zorgen dat de bezoeker een bericht achterlaat.


Webdesign Brabant Art is gevestigd in de buurt van Tilburg en is een specialist in het maken van een digitaal visitekaartje op maat. En ter geruststelling: een passende zakelijke website laten maken is niet per definitie duur. Nieuwsgierig? Wij horen graag uw reactie!

Website portfolio icon

Website portfolio

Woorden zeggen veel. Maar beelden zeggen alles. Dat verklaart de populariteit van een portfoliowebsite. In één oogopslag ziet een potentiële klant of u als uitvoerende partij geschikt bent. De klant zal in ieder geval worden getriggerd door het werk dat u reeds voor andere partijen hebt uitgevoerd, mits het goed werk is natuurlijk.


Bent u afkomstig uit Tilburg en omstreken? Wilt u een nieuwe zakelijke website laten maken? En hebt u interesse in een portfoliowebsite? Webdesign Brabant Art gaat graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn in staat om voor elke klant een passende portfoliowebsite te ontwerpen. Op maat – betaalbaar – functioneel. Dat is wat we u kunnen bieden.


Laat een bericht achter op deze site en dan plannen we een vrijblijvende afspraak in. Wij horen u graag!

Tilburg

Overige informatie

 • Tilburg. Gerardus Majellakerk

  Tilburg. Kerk

  Gerardus

 • Tilburg. Treinstation

  Tilburg

  Treinstation

 • Tilburg. Google map

  Tilburg

  Google map

 • Rhenus New Logic III

  Tilburg

  Rhenus New Logic III

 • Tesla. Tilburg

  Tilburg

  Tesla

 • Tilburg. Piushave

  Tilburg

  Piushave

 • Tilburg. Heuvel

  Tilburg

  Heuvel

Internet bron: Bedrijven Monitor [de database bevat informatie over alle sorten van bedrijven van Nederland]

Toegangsmodus: https://bedrijvenmonitor.info/ - Titel van het scherm.

Datum van toegang en informatie-update: 21-08-2022

Internet bron: AlleCijfers [de database bevat informatie van statistieken van Nederland]

Toegangsmodus: https://allecijfers.nl/ - Titel van het scherm.

Datum van toegang en informatie-update: 21-08-2022