Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Google Maps aan website

Een WordPress website met Google Maps

Google Maps toevoegen op website
met WordPress widget

Google Maps met WordPress widget

Door een responsieve Google Maps-widget van WordPress op uw website, kunnen consumenten uw bedrijf vinden, vertrouwen van consumenten in uw bedrijf opbouwen en de algehele ervaring verbeteren. Het insluiten van Google Maps-widget op uw site kan ook de bounce percentages verlagen en helpen bij de optimalisatie van zoekmachines.


Ervoor zorgen dat uw bedrijf wordt gepromoot op Google Maps is van het grootste belang voor de lange termijn.


Potentiële klanten staan vaak sceptisch tegenover bedrijven die niet of nauwelijks aanwezig zijn op internet. Gelukkig biedt Google Maps een van de gemakkelijkste en snelste manieren om online te gaan. U kunt immers gratis een organisatie toevoegen aan Google Maps!

Google Maps op uw website, voordelen:

  • ➫ de bron betrouwbaar is, aangezien deze wordt gekozen door de meerderheid van gebruikers van over de hele wereld;
  • ➫ het bespaart tijd voor uitleg aan elke persoon / klant / gasten;
  • ➫ de mogelijkheid bestaat dat een potentiële klant gebruik maakt van uw dienst, aangezien een interactieve kaart op uw site er professioneler en moderner uitziet dan een gewone regel met een adres;
  • ➫ gebruikers hoeven uw pagina niet te verlaten, wat uw bounce percentages zal verlagen;
  • ➫ basis inbedding met iFrame HTML-code is gratis.

De ingebouwde kaarten op de site zijn handig voor elk bedrijf, of het nu een bakkerij of een makelaardij is, een kantoorboekhandel of een sportschool. Mensen geven altijd de voorkeur aan eenvoud en een snelle, gemakkelijke oplossing.

Google Maps op uw website

Google Maps Platform

Google Maps Platform

Basisinbedding is gratis en bevat een eenvoudige weergave, kaarttag en informatie over uw bedrijf. Meer complexe functies worden extra betaald met een API key verbinding. Als u bijvoorbeeld meerdere locaties wilt weergeven of Google Street View, Route Finder en Place Finder wilt implementeren, begint Google met kosten in rekening te brengen zodra het quotum van $ 200 is bereikt.


U heeft nu een geldige API key en een Google Cloud Platform-factureringsaccount nodig om toegang te krijgen tot nieuwe producten van Google.

API key Google Maps

In eenvoudige bewoordingen is een API-key een geheime, unieke identificatie voor uw account. Deze sleutel is nodig om uw project te verifiëren bij Googleservices.


In juni 2016 kondigde Google aan dat het gebruik van kaarten zonder API-sleutel niet meer zou ondersteunen, maar dit ging pas in op 11 juni 2018 - toegang zonder sleutel wordt niet langer ondersteund. Dit geldt is van toepassing de komende jaren 2021-2022.


In mei 2018 introduceerde Google een nieuwe zakelijke tool: Google Maps Platform. In plaats van 18 afzonderlijke API's zijn er nu nog maar drie hoofdproducten: kaarten, routes, plaatsen.


In een blogpost beweert Google dat het gemakkelijker wordt om nieuwe functies te vinden, te leren en toe te voegen aan clientapplicaties en sites. En voor deze updates zijn geen codewijzigingen vereist.


Ook het betalingssysteem is veranderd. Google heeft de Standard- en Premium-abonnementen gecombineerd tot één tarief voor de belangrijkste producten: nu wordt een limiet van $ 200 in rekening gebracht voor het maandelijkse gratis gebruik van platformtools - als deze limit wordt overschreden, moet u betalen voor Google-producten.


De meeste klanten zullen naar verwachting binnen dit gratis niveau kunnen blijven. Met het nieuwe tariefplan kunnen ze alleen betalen voor de services die mandelijks zijn gebruikt - zonder jaarlijkse, voorafgaande verplichtingen, pensioneringskosten of gebruikslimieten.

Google Maps met IP key

API key: voordelen

Google Maps wordt periodiek geüpdatet, is gebruiksvriendelijk en uiterst functioneel. In professionele sferen zijn dergelijke kaarten een bron van operationele informatie. Zelfs in het dagelijks leven moet je ze gebruiken om je weg naar je bestemming te vinden.


De belangrijkste voordelen van Google-navigatie en als gevolg daarvan de noodzaak om een sleutel te genereren:

  • ➫ offline modus;
  • ➫ echt straatbeeld met foto's;
  • ➫ spraakopdrachten;
  • ➫ geschiedenis van bezochte plaatsen;
  • ➫ GPS-tracking (volgen van de beweging van het openbaar vervoer).
Voogle Maps: voordelen

Andere populaire WordPress modules