Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

WordPress review plugin

Een WordPress website met review plugin

Review plugin op een WordPress website

WordPress review plugin

Testimonials kunnen de verkoop met tientallen of zelfs honderden procenten verhogen. De logica is simpel: mensen vertrouwen kopers meer dan de verkoper, omdat verkoper een stakeholder is. Het beste wat u kunt doen om uw verkoop te verhogen, positieve klantbeoordelingen te tonen.


Maar hoe integreer je recensies van klanten op je website, zodat ze er mooi en geloofwaardig uitzien? Selecteer gewoon een van de plug-ins voor het beoordelen van WordPress sites en het probleem is opgelost.

Het geheim van effectieve klantenbeoordeling

Alle kopers willen één ding, namelijk een echt overzicht van uw product. De meningen van echte, levendige en ongeïnteresseerde mensen wekken vertrouwen. Zelfs als er geen recensies op uw site staan, zullen potentiële kopers ernaar zoeken op internet. Het hebben van recensies op de site is al goed, maar er zijn manieren om ze nog effectiever te maken.


Gebruik echte beoordelingen. Nepreviews zien er vaak nep uit en ondermijnen uw geloofwaardigheid. Door de namen van personen met details (bedrijfsnaam, links) op te geven, krijgt u een extra punt. Gebruik als mogelijk foto's/video's. Een foto trekt meer aandacht dan platte tekst. Een recensie met een foto van de auteur lijkt waarheidsgetrouwer en eerlijker.


Plaats getuigenissen op meerdere plaatsen. Het belangrijkste is om uw recensie te plaatsen waar deze het meest effectief is. Soms moet dit binnen de eerste 3 schermen worden gedaan. Als de kijkdiepte laag is, zouden de reviews hoger geplaatst moeten worden. Als er afwijzingen plaatsvinden in het prijsgedeelte, moeten beoordelingen recht voor hen worden geplaatst.


Met de WordPress commentaar plugin kunnen eigenaren en gebruikers recensies schrijven en beoordelingen achterlaten op een WordPress site. Als u wilt dat mensen uw product gebruiken of kopen, is deze plugin een must. Het is bewezen dat goede recensies de conversie verhogen.

Klantenbeoordeling

Waarom klantenvertellen review plugins gebruiken?

Klantenvertellen review

Onderzoek toont aan dat 88% van de mensen online productbeoordelingen controleert voordat ze aankopen doen. Dit is de reden waarom het tonen van getuigenissen zeer gunstig kunnen zijn voor uw site. Een van de voordelen is dat u meer bezoekers kunt aantrekken die hulp nodig hebben bij het beslissen om iets te kopen.


Een ander voordeel is dat je er geld mee kunt verdienen. Een manier om dit te doen is om betaald te krijgen van een bedrijf waarvan de productrecensies op uw site staan. Kortom, WordPress review plugins helpen u feedback te verzamelen over hoe u uw website of product kunt verbeteren. Hoewel veel mensen het niet weten kan deze tool je helpen hoger te scoren in zoekmachines door middel van microdata.


Voor degenen die het nog niet hebben gehoord, micro-markup of gestructureerde gegevens zijn aanvullende gegevens in HTML die in zoekresultaten (SERP) zullen verschijnen. Als u een specifiek element op uw site beoordeelt met behulp van een testimonial-plug-in, is het voor zoekmachines gemakkelijker om te begrijpen wat u precies doet. Dit heeft weer een positief effect op SEO.