Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Contact formulier

Een WordPress website met contact formulier

Belangrijkste functies van contact formulieren

Contact formulier gebruikt

Contact formulieren zijn een handige communicatieservice waarmee bezoekers van de bron snel berichten kunnen verzenden. In de meeste gevallen worden contactformulieren gebruikt om bestellingen, assortimentsvragen, terugbelverzoeken, vragen en beoordelingen in te dienen. Het gebruik van feedbackformulieren is intuïtief voor gebruikers van alle leeftijden - om een bericht te verzenden, hoeft u slechts een paar velden in te vullen en op de knop "Verzenden" te klikken.

Belangrijkste functies van contact formulieren

Zakelijke e-mail beschermen tegen spam

Bescherming van zakelijke e-mail tegen spam door het gebruik van contact formulieren op de site een van de onbetwiste voordelen van contactformulieren. Het is mogelijkheid om het uiteindelijke postadres van de eigenaar van de bron te verbergen en hem te beschermen tegen spam. De database met adressen voor massale reclamemailings wordt aangevuld met spambots - gespecialiseerde programma's die constant zoeken naar e-mailadressen op alle beschikbare internetbronnen.


Zakelijke e-mail die de spam-mailingbasis is binnengekomen, moet elke dag worden ontdaan van ongewenste berichten; in sommige gevallen kan het nodig zijn om het e-mailadres te wijzigen - een stap die kan leiden tot het verlies van sommige klanten die alleen een oude e-mail hebben adres als contactpersoon.


Met het contact formulier kunt u uw zakelijke mailbox isoleren van spam zonder een handig kanaal voor communicatie met klanten op te offeren. Formulierbeveiliging tegen spambots is gebaseerd op captcha, een korte geautomatiseerde test die moet worden doorlopen voordat een bericht wordt verzonden.

Bescherming van zakelijke e-mail tegen spam door het gebruik van feedbackformulieren op de site

Vereenvoudiging van de communicatie
met de klant

Vereenvoudiging van de communicatie met de klant door het introduceren van feedbackformulieren op de site

Het creëren van een site met unieke inhoud en gemakkelijke navigatie levert mogelijk niet de gewenste resultaten op als de gebruiker een beperkt aantal fondsen wordt aangeboden om contact op te nemen met het bedrijf. De noodzaak om zelfstandig de manager te bellen of een brief vanuit uw eigen e-mail te sturen, maakt misschien niet de beste indruk op drukke klanten die elke minuut van hun werktijd waarderen.


Geoptimaliseerde handige vormen van communicatie stellen een nieuwe klant in staat om snel de nodige informatie te ontvangen en een beslissing te nemen over verdere samenwerking, en eigenaren van hulpbronnen - om up-to-date statistische gegevens te verkrijgen over de populariteit van bepaalde goederen, veranderingen in de vraag en de tekortkomingen van de informatie op de site.


Contact formulieren zijn niet alleen een effectieve bescherming tegen spam, maar ook een krachtige marketingtool waarmee u de site zo gemakkelijk mogelijk voor de bezoeker kunt maken en alle mogelijke obstakels voor het leggen van contact met de beheerder kunt wegnemen (niet willen of kunnen bellen, een mailbox, register, enz.).


Tot de populaire standaard contact formulieren behoren de "Prijsberekening", "Online bestelling", "Laat een vraag achter", "Laat een recensie achter", "Terugbellen", "Poll" en vele andere. Een tussenliggende categorie van communicatiediensten omvat de formulieren "Online Consultant" die zijn ontworpen voor een dialoog met een manager in realtime.

Contact formulier op de WordPress website

Als u een Contact-pagina op uw WordPress website heeft gemaakt, kunt u eenvoudig een WordPress contactformulier toevoegen, aanpassen en berichten ontvangen.


De eenvoudigste manier om een contactformulier te maken, is door een WordPress plugin te gebruiken - er zijn veel verschillende plugins welke u kunt kiezen.

Contact formulier op de WordPress website

Wat geven de contact formulieren aan uw site?

Bescherming tegen spam door het uiteindelijke adres van de resource-eigenaar te verbergen;
➤ Toename van het aantal nieuwe klanten door het gemakkelijk kunnen leggen van het eerste contact;
➤ Stijging van de omzet door een groter aantal bezoekers die een dialoog aangingen en uiteindelijk de site bezochten door een bestelling te plaatsen of een aankoop te doen;
➤ Meer succesvolle websitepromotie door de maximale eenvoud en gebruiksgemak van de bron;
➤ Snel inspelen op veranderingen in klantbehoeften door voortdurend actuele informatie te ontvangen via contactformulieren.


Ik gebruik een moderne benadering bij het maken van contact formulieren voor commerciële sites en biedt een breed scala aan aanvullende diensten waarmee u het potentieel van uw netwerkbedrijf kunt maximaliseren.

Contact formulier voor site