Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Social media management tools

Een WordPress website met plugin voor integratie met social media

Waarom sociale media op de site

Sociale media op de site

Sociale media buttons worden niet voor de schoonheid van het ontwerp op de site geplaatst. De verspreiding van site content website via sociale media zou verschillende problemen moeten oplossen, namelijk:

 • ➫ Snellere indexering van sitepagina's door zoekmachines;
 • ➫ Het creëren van verkeer van sociale media;
 • ➫ Activering van nieuwe communicatiekanalen;
 • ➫ Vorming van de doelgroep.

Het is belangrijk op te merken dat de knoppen van sociale media op de site en de integratie van de site met sociale media niet hetzelfde zijn. Daarnaast lossen de knoppen van sociale media op de site ook verschillende problemen op.

WordPress integratie met sociale media

De social media buttons die op de site worden geplaatst zijn van twee soorten. Ten eerste links die de bezoeker naar uw thematische pagina's van social media's brengen. Ten tweede zijn dit knoppen zoals"Delen”. Met deze knoppen kunnen uw gebruikers uw content verspreiden op hun sociale pagina's. Echter, zowel de eerste als de tweede optie van de knoppen zijn slechts gedeeltelijke integratie van de site met sociale media. Volledige integratie van WordPress met sociale media omvat de volgende functies:


 • ➫ Autorisatie (registratie) op de site via een account in sociale media;
 • ➫ De mogelijkheid van de gebruiker om de inhoud van uw site te delen op hun pagina's ("Delen" knoppen);
 • ➫ Automatische distributie van uw nieuwe berichten op uw pagina's in sociale media;
 • ➫ Uitzending van sociale pagina's in site widgets;
 • ➫ Reactie via social media.

Er zijn geen tools voor sociale integratie in de WordPress box. Alles wordt opgelost door middel van speciale WordPress plugins voor de integratie van sociale media in de site.

WordPress integratie met sociale media

Social media management tools for small business

Social media management tools for small business

Er zijn slechts een paar belangrijke, vanuit het oogpunt van SEO, sociale media die enige bevestiging vereisen voor de juiste verbinding met de site. Allereerst hebben we het over sociale media Google Mijn Bedrijf en Pinterest.


Google Mijn Bedrijf

De Google Mijn Bedrijf-service fungeert als een soort archiefkast van lokale bedrijven. Door u daarin te registreren help u de zoekmachine om in de zoekresultaten de "kaart" van uw project aan te tonen met duidelijk gestructureerde informatie die regelmatig aangevuld kan (en moet) worden met updates en nieuws. Het is:


 • ➫ Onderscheidt u visueel door het volumetrische blok in de organische resultaten van Google;
 • ➫ Dient als een extra Google-rankingsignaal;
 • ➫ Het is een van de belangrijkste factoren van SEO-promotie in het kader van lokaal zoeken.

Wordpress lokale SEO: Google Mijn Bedrijf

Aanmelden voor Google Mijn Bedrijf is volledig gratis en kost u niet veel moeite of tijd. Na het voltooien van de registratie zal de service u vragen om het werkelijke adres te bevestigen. U hoeft alleen maar te wachten op de brief naar het opgegeven adres en vervolgens de code te verzenden die in de ontvangen brief is opgegeven. Vanaf het moment van activering wordt het Google Mijn Visitekaartje weergegeven in de zoekresultaten op Google als reactie op merkquery's (met de naam van uw merk of site), evenals zoekopdrachten met betrekking tot een bepaald type bedrijf op een bepaalde locatie.

Wordpress lokale SEO Google Mijn Bedrijf

Wordpress SEO: Pinterest

Functionaliteit voor persoonlijke en zakelijke accounts in Pinterest heeft zijn verschillen, zoals, inderdaad, in veel andere sociale media. Maar in tegenstelling tot de meeste sociale media biedt Pinterest een volwaardige link naar de site voor zowel individuele als zakelijke gebruikers. Welke moet je kiezen? Mijn antwoord is een zakelijk account. In de gratis versie heeft het geen bijzonder nuttige functionaliteit, maar als je in de toekomst Pinterest-advertentietools gebruikt, ben je er klaar voor.

WordPress SEO: Pinterest

Samenvatting

Voor de basisverbinding van uw site met sociale media en de integratie van verschillende knoppen en widgets, heeft u slechts een paar gratis tools nodig, waaronder WordPress plugins voor de integratie van sociale media op de site. Ze maken het mogelijk:

 • ➫ Implementeren van social media widgets;
 • ➫ Voeging van knoppen voor sociale interactie toe aan het geselecteerde paginatype;
 • ➫ Bouwing van een handig extern commentaarsysteem;
 • ➫ Legging van de basis voor zoekmachineoptimalisatie van uw website in termen van sociale rankingfactoren.

Mocht je interesse hebben in deze mogelijkheid, dan help ik u graag verder. Webdesign Brabant Art kan u helpen bij het installeren en configureren van extra mogelijkheden voor uw website om sociale media in uw bedrijf website te integreren.

WordPress plugins voor de integratie van sociale media

Andere populaire WordPress modules